Pon-Pet: 8h - 16h, Sub-Ned: 8h - 12h
Prednosti nameštaja po meri

Vaš dom predstavlja jedinstven životni prostor koji celog života gradite da odgovara vašoj ličnosti i vašim potrebama. Zato je sve u vašem domu odraz vašeg ukusa i karaktera na neki način, pa tako i nameštaj. Bilo da vam je potreban komad nameštaja koji je napravljen da se uklopi u veličinu određenog prostora u vašem domu ili samo da izgleda upravo onako kako vi zamišljate da treba da izgleda, pravo rešenje za vas je nameštaj po meri – nameštaj koji biste vi sami dizajnirali.

Iako fabrički nameštaj može da bude veoma kvalitetan i pogodan, velike su šanse da ćete imati istu fotelju, komodu ili sto kao pola Srbije. Umesto da budete samo deo mase, izaberite nameštaj po meri koji je jedinstven i neponovljiv, jer se ništa ne može meriti sa savršenom ručnom izradom po vašem ukusu i želji. Osim svoje unikatnosti, nameštaj po meri ima i mnoge druge prednosti u odnosu na fabrički nameštaj, a mi smo se odlučili da definišemo tri najočiglednije.

Imate priliku da budete dizajner svog nameštaja
Kao što smo već naveli, najveća mana fabričkog nameštaja je što svaki komad koji izađe iz proizvodnje je potpuno identičan drugom. Ovaj proces proizvodnje očigledno služi svojoj svrsi, a to je da smanji troškove velikim proizvođačima nameštaja. To ne znači da takvi komadi nameštaja neće biti funkcionalni, ali je sigurno da ne doprinose estetskom doživljaju vašeg doma. Tu kreativnu ulogu možete preuzeti vi; možda ste videli neki komad nameštaja na televiziji koji vam se posebno svideo, ili imate još bolju i inovativniju ideju za dizajn nameštaja – naručivanje nameštaja po meri je prava prilika da sve kreativne ideje realizujete, a samim tim dodate ličnu notu svom domu, jer je čak i najmanji detalj tokom izrade ostavljen vašem individualnom sudu.Kada se odlučite za nameštaj po meri ne morate se brinuti kako će se različiti komadi nameštaja estetski slagati jedan s drugim, jer sami birate boje i dezene koji vam odgovaraju za svaki deo prostorije. Kada je u pitanju nameštaj po meri sve je u vašim rukama i ne morate da se zadovoljite jeftinijim, nekvalitetnijim i ponekad štetnim materijalima koji se koriste u fabričkim proizvodima.

Fleksibilnost i savršena prilagodljivost prostoru
Jedna od najvećih prednosti nameštaja po meri je činjenica da se može napraviti da savršeno odgovara bilo kojem prostoru u stanu ili kući. Naime, svaki stambeni prostor je drugačiji i ima svoje posebne karakteristike, što znači da će uvek biti taj neki problematični prostor: čudan ćošak ili ugao koji zahteva poseban oblik nameštaja. Kada kupujete fabrički nameštaj, kupujete proizvod koji se uklapa u te posebne prostore koliko je moguće, ali retko kada savršeno. Iz tog razloga, svako od nas je video vitrine, police ili garniture koje ostavljaju nejednake prostore ili previše štrče u izgledu i razmerama prostorije.Sa druge strane, ovakvi problemi se lako mogu izbeći ako se koristi nameštaj po meri. Pošto je komad nameštaja pravljen posebno za vas, ne samo da ćete imati izbor materijala, već će biti rađen po preciznim merama koje zahteva određeni prostor. Zato je nameštaj po meri, između ostalog, savršeno rešenje za kuće ili stanove manje kvadrature, gde je potrebno iskoristiti svaki centimetar prostora. Čak i neka nepristupačna mesta, poput kosine u potkrovljima, mogu se praktično iskoristiti i, na primer, postati plakari za odlaganje odeće i sličnih stvari.Nameštaj po meri je, takođe, izuzetno pogodan kada se radi o kupcu čija je građa ili visina izvan okvira uobičajenog, na primer: izrazito niski ili izrazito visoki ljudi. Njima će običan fabrički napravljen krevet biti premali i neudobni ili preveliki, a slično važi i za svaki drugi komad nameštaja.

Ušteda vremena, prostora i novca
Iako je ustaljeno mišljenje da je nameštaj po meri skuplji od fabričkog nameštaja, budite sigurni da će vas fabrički nameštaj koštati više. Materijali koji se koriste pri izradi nameštaja po meri su znatno kvalitetniji i imaju mnogo širi izbor. Osim toga, da li stvarno želite da kupujete nov nameštaj na svakih desetak godina? Nameštaj po meri će mnogo duže trajati od fabričkog nameštaja i znatno je pogodniji za razne životne uslove bilo da imate decu ili kućnog ljubimca.Možda ćete čekati izvesno vreme da se vaš nameštaj po meri izradi, ali ćete sigurno provesti manje vremena dizajnirajući vaš lični nameštaj nego što biste proveli u obilaženju salona nameštaja u potrazi za pravim i idealnim komadom nameštaja koji, na kraju krajeva, nikada nije napravljen u fabrici.

Postavila sam parket u sobi i oduševljena sam, definitivno mi je promenilo izgled prostorije! Hvala Berežni stolariji!

Jasmina

Iskoristila sam mini merdevine i za ukras a i za pomoć prilikom teško dostupnih mesta, poput kuhinje i plakara. Super su!

Jelena

Svaka čast Berežni-Kedar stolariji! Nameštaj je extra kvalitetan! Bravo!

Marko