Pon-Pet: 8h - 16h, Sub-Ned: 8h - 12h
Merdevine
Merdevine

Proizvodi iz našeg asortimana koje Vam nudimo ovim putem su profesionalne drvene merdevine , kojim Vas mi već dugi niz godina, nadamo se na obostrano zadovoljstvo snabdevamo.Naša firma preko 40 godina proizvodi električarske, vatrogasne i molerske merdevine koje od strane naših korisnika dobijaju izvrsne ocene. Proizvodimo merdevine visine od 0,5 do 13,5 m.Sve merdevine iz našeg proizvodnog asortimana su izrađene od lepljene smreke (lamelirane), a prečke su od jasena. Za lepljenje je korišćen najkvalitetniji vodootporni lepak. Sve se lepi pod pritiskom u vrućim presama što daje dodatnu sigurnost celom proizvodu.Lak koji se koristi u završnoj površinskoj obradi je rađen na bazi alkidnih smola što celom proizvodu produžava vek trajanja (lak je vodootporan, najbolji dokaz je da se isti lakovi koriste i u brodogradnji ) i daje estetski lepši izgled proizvoda. Svi metalni delovi na merdevinama su pocinkovani.Naše merdevine su atestirane .Kao ozbiljan proizvođač u svakom momentu raspolažemo lagerom kako sirovina tako i gotovih proizvoda da na Vaše zahteve možemo da odgovorimo odmah.Isto tako smo u mogućnosti da u najkraćem mogućem vremenskom roku izađemo u susret Vašim eventualnim zahtevima i potrebama za novim proizvodima.

•  Merdevine su izrađene od najkvalitetnijeg smrekovog drveta ČPČ klase, a prečke od jasena takođe najkvalitetnije ČPČ klase.

•  Lameliranje stranica se vrši specijalnim postupkom vodootpornim lepkom u vrućoj presi, što daje dodatnu sigurnost celom proizvodu.

•  Svi metalni delovi merdevina su pocinkovani.

•  Merdevine su zaštićene kvalitetnim vodootpornim lakom.

Postavila sam parket u sobi i oduševljena sam, definitivno mi je promenilo izgled prostorije! Hvala Berežni stolariji!

Jasmina

Iskoristila sam mini merdevine i za ukras a i za pomoć prilikom teško dostupnih mesta, poput kuhinje i plakara. Super su!

Jelena

Svaka čast Berežni-Kedar stolariji! Nameštaj je extra kvalitetan! Bravo!

Marko